Destinations, Travel Suggestions, Tickets, Private Guides, Private Tours...
Destinations, Travel Suggestions, Tickets, Private Guides, Private Tours...

Biletat e hyrjes në Muzeun e Vatikanit

Biletat e hyrjes në Muzeun e Vatikanit

Biletat e hyrjes në Muzeun e Vatikanit Biletat e hyrjes në Muzeun e Vatikanit; (Kliko për të parë çmimet e biletave dhe turne). Muzetë e Vatikanit dhe Kapela Sistine janë atraksioni më i vlefshëm turistik dhe kulturor i Romës. Muzeu ka një koleksion të gjerë të artit, veçanërisht piktura, afreske dhe skulptura nga Periudha e … Devamı

Skip the line bilets në Romë

si të rezervoni dhe blini bileta të hyrjes së shpejtë në Romë për Muzeun e Vatikanit, Kapelën Sistine, Panteonin, Koloseun dhe Forumin Romak dhe Bazilikën e Shën Peters

Skip the line bilets në Romë Skip the line bilets në Romë; Turizmi hyrës në Romë po përjeton një intensitet të paparë me efektin e pandemisë. Radhët e gjata të biletave, të cilat dikur shiheshin në Muzetë e Vatikanit dhe Kapelën Sistine, tani shihen edhe në hyrje të Koloseut, Forumit dhe Panteonit. Prandaj, është shumë … Devamı