Destinations, Travel Suggestions, Tickets, Private Guides, Private Tours...
Destinations, Travel Suggestions, Tickets, Private Guides, Private Tours...

Biletat e Disneyland Paris

bileta e hyrjes në Disneyland Paris

Biletat e Disneyland Paris Biletat e Disneyland Paris; (Klikoni për të parë çmimet e biletave). Disneyland Paris është një park argëtimi i vendosur në lagjen Chessy, 32 km nga Parisi. Ka dy parqe tematike të veçanta, hotele, mundësi për blerje dhe ngrënie dhe një fushë golfi. I pari dhe origjinali nga dy parqet tematike është … Devamı

Biletat e hyrjes për Pallatin e Versajës,

Biletat e hyrjes për Pallatin e Versajës, Biletat e hyrjes për Pallatin e Versajës, / Chateau de Versailles (blini biletën ose biletën + transportin këtu); Place d’Armes, 78000 Versailless, Francë. Tarifa e hyrjes; për pallatin dhe kopshtin biletat janë të vlefshme për 1 ose 2 ditë dhe çmimi varion nga 18 € në 52 €. … Devamı

Biletat për Kullën Eifel

blini dhe rezervoni biletat e kullës Eifel për të hyrë shpejt, çmimet e biletave, orët e hapjes dhe si të shkoni me metro

Biletat për Kullën Eifel Biletat për Kullën Eifel: (kliko për të parë çmimet dhe për të blerë bileta) Ose kontrolloni më poshtë nëse ka biletë të disponueshme për datën tuaj; Adresa; Champ de Mars, 5 Avenue Anatole, Francë, 75007 Paris. Transporti me metro; 1- Merrni linjën 6 për stacionin “Bir Hakem”, më pas ecni rreth 10 … Devamı

Biletat e Muzeut të Luvrit

Bileta e Muzeut të Luvrit

Biletat e Muzeut të Luvrit Biletat e Muzeut të Luvrit (click to see the fast entrance ticket prices); Address; 75058 Paris (1er Arrondissement). Phone; +33 (0) 140 20 53 17. Opening hours; open everyday except tuesdays from 09:00 to 18:00. Closed on 01.01, 01.05, 25.12. Wednesday and Fridays evenings open till 21:45 (suspended during pandemi). Public … Devamı

Kapërceni biletat e linjës në Paris

Si të rezervoni dhe blini bileta të hyrjes së shpejtë në Paris për Luvrin, Muzeun, Kullën Eifel, Pallatin e Versajës dhe turne me varkë në lumin Seine

Kapërceni biletat e linjës në Paris Kapërceni biletat e linjës në Paris; Parisi po përjeton një intensitet të paprecedentë në historinë e tij me efektin e pandemisë. Radhët e gjata të biletave, të cilat dikur shiheshin vetëm në Kullën Eifel dhe Muzeun e Luvrit, tani shihen edhe në lundrimet me varka dhe për Pallatin e … Devamı

Kapërceni biletat e linjës në Paris

Si të rezervoni dhe blini bileta të hyrjes së shpejtë në Paris për Luvrin, Muzeun, Kullën Eifel, Pallatin e Versajës dhe turne me varkë në lumin Seine

Kapërceni biletat e linjës në Paris Kapërceni biletat e linjës në Paris; Parisi po përjeton një intensitet të paprecedentë në historinë e tij me efektin e pandemisë. Radhët e gjata të biletave, të cilat dikur shiheshin vetëm në Kullën Eifel dhe Muzeun e Luvrit, tani shihen edhe në lundrimet me varka dhe për Pallatin e … Devamı

Çmimet dhe kostot në Francë

Çmimet dhe kostot në Francë

Çmimet dhe kostot në Francë Çmimet dhe kostot në Francë; Çmimet në Francë në përgjithësi janë afërsisht 100% më të larta se në Shqipëri. Kostot e qirasë janë 210 % më të larta… shpenzimet e drekës dhe darkës janë 183% më të shtrenjta se në Shqipëri. Një person që jeton në Francë ka nevojë për … Devamı

Çmimet dhe kostot në Paris

Çmimet dhe kostot në Paris. shpenzimet e udhëtimit, restorant, birrë, kafe, ushqim, taksi, biletë metro..

Çmimet dhe kostot në Paris Çmimet dhe kostot në Paris; Çmimet në Paris në përgjithësi janë afërsisht 95 % më të shtrenjta se në Tiranë. Gjithashtu, çmimet e qirave janë 282%, shpenzimet e drekës dhe darkës janë 186% më të shtrenjta se në Tiranë. Një person që jeton në Paris ka nevojë për të paktën … Devamı