Destinations, Travel Suggestions, Tickets, Private Guides, Private Tours...
Destinations, Travel Suggestions, Tickets, Private Guides, Private Tours...

Biletat e Disneyland Paris

bileta e hyrjes në Disneyland Paris

Biletat e Disneyland Paris Biletat e Disneyland Paris; (Klikoni për të parë çmimet e biletave). Disneyland Paris është një park argëtimi i vendosur në lagjen Chessy, 32 km nga Parisi. Ka dy parqe tematike të veçanta, hotele, mundësi për blerje dhe ngrënie dhe një fushë golfi. I pari dhe origjinali nga dy parqet tematike është … Devamı