Destinations, Travel Suggestions, Tickets, Private Guides, Private Tours...
Destinations, Travel Suggestions, Tickets, Private Guides, Private Tours...

Biletat e Burj Khalifa

Biletat e Burj Khalifa, si të blini bileta për Burj Khalifa

Biletat e Burj Khalifa Biletat e Burj Khalifa; bileta Burj Khalifa; është pothuajse thelbësore të blini biletat e Burj Khalifa paraprakisht pasi është shumë e vështirë të gjeni një biletë për ditën ose orën që dëshironi. Gjatë pranverës, dimrit dhe vjeshtës biletat janë të shitura dhe mund t’ju ofrohen për javën e ardhshme. Për më tepër, … Devamı

Biletat e London Eye

bileta më e lirë e hyrjes në Londër dhe si të blini biletën në internet

Biletat e London Eye Biletat e London Eye; Address and location; Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, Londër (bregu jugor i lumit Thames). Tarifat e hyrjes Çmimi më i lirë i biletës është 22,5 £ për një udhëtim 30-minutësh dhe nuk i jep përparësi hyrjes. Me biletën e syrit të Londrës që blini këtu, … Devamı

Biletat e hyrjes në Nju Jork

kapërceni biletën e linjës dhe hyrjen e shpejtë në NYC për Statuja e Lirisë, Muzeu 9/11, Empire States, Summit One, Mama...

Biletat e hyrjes në Nju Jork Biletat e hyrjes në Nju Jork; ju mund t’i blini me siguri biletat tuaja të hyrjes në internet nga lidhjet e mëposhtme për 4 atraksionet turistike të rëndësishme që duhet vizituar gjatë një udhëtimi në Nju Jork. Nëse dëshironi të hyni shpejt pa pritur në radhë të gjata biletash, … Devamı

Skip the line bilets në Romë

si të rezervoni dhe blini bileta të hyrjes së shpejtë në Romë për Muzeun e Vatikanit, Kapelën Sistine, Panteonin, Koloseun dhe Forumin Romak dhe Bazilikën e Shën Peters

Skip the line bilets në Romë Skip the line bilets në Romë; Turizmi hyrës në Romë po përjeton një intensitet të paparë me efektin e pandemisë. Radhët e gjata të biletave, të cilat dikur shiheshin në Muzetë e Vatikanit dhe Kapelën Sistine, tani shihen edhe në hyrje të Koloseut, Forumit dhe Panteonit. Prandaj, është shumë … Devamı