Biletat e London Eye

Biletat e London Eye

Biletat e London Eye; Address and location; Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, Londër (bregu jugor i lumit Thames). Biletat e hyrjes së shpejtë (pa pritur në linjën e biletave); Mund të prisni deri në 2 orë për të blerë biletat tuaja nga arka për të hipur në London Eye me 36 kapsula. Nëse prenotoni “biletat online këtu” çmimi i biletës do të jetë më i lirë dhe ju hyni shpejt. Ose mund të shikoni “biletat e kombinuara këtu” dhe “Biletat e Harry Potter këtu“. Transporti; Stacioni më i afërt i metrosë është stacioni i metrosë Waterloo.

{%ALT_TEXT%}
Radha e biletave për të hipur në rrotën e ferisit London Eye

Sa kushton çmimi i biletës?

Çmimi më i lirë i biletës është 30,5 £ për një udhëtim 30-minutësh dhe nuk i jep përparësi hyrjes. Me biletën e syrit të Londrës që blini këtu, mund të hipni për 40 minuta dhe të hyni pa pritur në radhë.

londra dönmedolabı için giriş bileti ücreti

Sa është orari i hapjes?

Rrota e Ferris Eye London është e hapur çdo ditë përveç Ditës së Krishtlindjes, 25 Dhjetor. Kohët e hapjes dhe mbylljes ndryshojnë sipas muajit. Në dimër hapet në orën 11:00 të mëngjesit dhe mbyllet në orën 18:00 të mbrëmjes, ndërsa në sezonin e lartë hapet në orën 10:00 dhe mbyllet në orën 20:30. Përveç kësaj, për shkak të mirëmbajtjes, mund të ketë ndryshime në orë me njoftim paraprak.

london eye dönme dolap bileti

Cili është stacioni më i afërt i metrosë?

“London Eye” ndodhet në këmbë nga stacionet Waterloo, Embankment, Charing Cross dhe Westminster të metrosë, me stacionin e metrosë Waterloo që është më i afërti (largo metro në Bregun e Jugut dhe është 5 minuta më këmbë).

Transporti me autobus publik

Linjat 211, 77, 81. Ndalesat e tjera janë në anën tjetër të lumit dhe janë në distancë 10-15 minuta në këmbë.

Çfarë ka për të parë aty pranë?

Kulla Big Ben dhe Dhoma e Parlamentit

Informacion i përgjithshëm “London Eye”.

London Eye Ferris Wheel, emri zyrtar i së cilës është Merlin Entertainments London Eye dhe një emër tjetër është Rrota e Milleniumit, është rrota më e madhe dhe më e lartë e Ferrisit në Evropë me një lartësi prej 135 metrash. Ndodhet në Londrën qendrore, në anën jugore të lumit Thames. Rrota e Ferris Eye London, e ndërtuar në vitin 1999, ka një diametër prej 120 metrash. Ndërsa ishte rrota e Ferrisit më e lartë në botë në vitin kur u ndërtua, ky rekord u barazua me rrotat e Ferrisit në Kinë (158 metra), Singapor (165 m) dhe Las Vegas (168 m). Por është ende më i gjati në botë midis rrotave të mbështetura të Ferris dhe ka 4 milionë vizitorë në vit. Pika më e lartë e Syrit të Londrës është një nga dy pikat nga e cila mund ta shihni Londrën nga më e larta, dhe kur hipni, mund ta shihni dhe fotografoni qytetin nga një kënd 360 gradë.

Leave a Comment