Destinations, Travel Suggestions, Tickets, Private Guides, Private Tours...
Destinations, Travel Suggestions, Tickets, Private Guides, Private Tours...

Biletat e Burj Khalifa

Biletat e Burj Khalifa, si të blini bileta për Burj Khalifa

Biletat e Burj Khalifa Biletat e Burj Khalifa; bileta Burj Khalifa; është pothuajse thelbësore të blini biletat e Burj Khalifa paraprakisht pasi është shumë e vështirë të gjeni një biletë për ditën ose orën që dëshironi. Gjatë pranverës, dimrit dhe vjeshtës biletat janë të shitura dhe mund t’ju ofrohen për javën e ardhshme. Për më tepër, … Devamı

Biletat e London Eye

bileta më e lirë e hyrjes në Londër dhe si të blini biletën në internet

Biletat e London Eye Biletat e London Eye; Address and location; Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, Londër (bregu jugor i lumit Thames). Tarifat e hyrjes Çmimi më i lirë i biletës është 22,5 £ për një udhëtim 30-minutësh dhe nuk i jep përparësi hyrjes. Me biletën e syrit të Londrës që blini këtu, … Devamı

Biletat e hyrjes për Pallatin e Versajës,

Biletat e hyrjes për Pallatin e Versajës, Biletat e hyrjes për Pallatin e Versajës, / Chateau de Versailles (blini biletën ose biletën + transportin këtu); Place d’Armes, 78000 Versailless, Francë. Tarifa e hyrjes; për pallatin dhe kopshtin biletat janë të vlefshme për 1 ose 2 ditë dhe çmimi varion nga 18 € në 52 €. … Devamı

Biletat e Muzeut të Luvrit

Bileta e Muzeut të Luvrit

Biletat e Muzeut të Luvrit Biletat e Muzeut të Luvrit (click to see the fast entrance ticket prices); Address; 75058 Paris (1er Arrondissement). Phone; +33 (0) 140 20 53 17. Opening hours; open everyday except tuesdays from 09:00 to 18:00. Closed on 01.01, 01.05, 25.12. Wednesday and Fridays evenings open till 21:45 (suspended during pandemi). Public … Devamı