Destinations, Travel Suggestions, Tickets, Private Guides, Private Tours...
Destinations, Travel Suggestions, Tickets, Private Guides, Private Tours...

Влезници во Музејот на Ватикан

Скалите на музеите на Ватикан во влезот и излезот

Влезници во Музејот на Ватикан Влезници во Музејот на Ватикан; (Кликнете за да ги видите цените на билетите и тури). Ватиканските музеи и Систинската капела се највредната туристичка и културна атракција на Рим. Музејот има ненормално дофатна колекција на уметност, особено слики, фрески и скулптури од ренесансниот период. Овие уметнички дела биле нарачувани и собирани од … Devamı

Прескокни ги линиските билети во Рим

„прескокнете ја линијата“, како да резервирате и купите билети за брз влез во Рим за музејот Ватикан, Систинската капела, Пантеон, Колосеум, Сент Петерс

Прескокни ги линиските билети во Рим Прескокни-ги-линиските-билети-во-Рим; дојдовниот туризам во Рим доживува невиден интензитет со ефектот на пандемијата. Долги редици билети, кои порано се гледаа во музеите на Ватикан, сега се гледаат и на влезот на Колосеум, Форум и Пантеон. Затоа, многу е важно однапред да го купите вашиот билет за брзо да влезете во … Devamı