Paris Apart Oteller

Last Updated on 22 August 2020 by TT

Paris Apartlar ve Oteller (Apart Hotels In Paris)

1- Orta Fiyatlı Apartlar ve Oteller (Mid Price)

  • Grand Haussmann Opera (Puan 10/10) – Paris’teki en iyi fiyat kalite oranına sahip bu 3 yatak odalı dairede aynı anda 6 kişi birlikte konaklayabiliyor. Champ Elysee’ye yakın ve Paris’in en trend semtlerinden biri olan Marais’de yer alıyor. Fiyatları görün (Prices).
  • Villa Saint-Honoré (Puan 9.4/10, Fevkalade) – Şanzelize ve ünlü butiklere kısa yürüyüş mesafesindedir. Bir daire’de 6 kişiye kadar kalınabilir. Fiyatları görün (Prices).
  • HolidaysInParis-Bourg Tibourg II (Puan 9.3/10, Fevkalade) – Notre Dame Katedraline ve ünlü markalara kısa yürüyüş mesafesinde. Tek dairede maksimum 6 kişi kalabiliyor. Fiyatları görün (Prices).
  • Magnifique Appartement (Puan 9.0/10, Fevkalade) – Notre Dame Katedrali, Louvre Müzesi ve alışveriş olanakları bu apart otele yürüme mesafesindedir. Antika ve modern eşyalarla dolu 300 yıllık Parizyen bir binada kalmak ilginizi çekerse burası size göre bir yer. Daireler maksimum 5 kişiliktir. Fiyatları görün (Prices).
  • Paris Boutik: Suite “La Librairie du Marais” (Puan 9.8/10, Fevkalade) – Paris’in Cihangir’i diyebileceğimiz renkli ve bohem semt Marais’te bulunan bu daire Republic Meydanı’na da 10 dakika yürüme mesafesindedir. Daireler maksimum 4’er kişiliktir. Fiyatları görün (Prices).
paris apart oteller
Paris Boutik: Suite “La Librairie du Marais”
  • En Suite Duplex Paris 16 (Puan 9.7/10, Fevkalade) – Merkeze ve metro durağına çok yakın olan bu ünite muhteşem bir dubleks dairedir. Ferah, modern ve huzurlu bir daire arıyorsanız burası aradığınız yer. Dairelerde maksimum 4 kişi kalabilir. Fiyatları görün (Prices).

2- Ucuz Apartlar ve Oteller (Budget Alternatives)

Paris’te konfor, temizlik ve lokasyondan ödün vermeden uygun fiyata kalabileceğiniz yerleri sizin için topladık. 

  • Sweet Inn Apartments – Milan (Puan 8.6/10, Müthiş) – Modern tarzdaki bu merkezi apart daire Opera Garnier bölgesinde olup daireler maksimum 8 kişi kapasitelidir. Paris’te en çok tercih edilen ekonomik apartlardan biridir. Fiyatları görün (Prices).
paris apart otelleri
Sweet Inn Apartments – Milan
  • Villa Montmartre (Puan 9.7/10, Fevkalade) – Paris’in Montmarte Bölgesi’nde ve Sacre Cour Bazilikası’na çok yakın bu aparta en yakın metro durağı sadece 250 metredir. Fiyatları görün (Prices).
ucuz paris apartlar
Apparteo Palatino Paris 13
  • Studio Quartier Latin (Puan 7.0/10, İyi) – Merkezi bir bölge olan Quartier Latin’de bulunan bu apart otel en cazip fiyatlı alternatiflerden biridir. Fiyatları görün (Prices).
  • Residhome Paris Rosa Parks *** – Paris’te, merkezin biraz dışındaki bu büyük, yeni ve modern tesisin odalarında aynı anda maksimum 4 kişi kalabiliyor. Fiyatları görün (Prices).
  • Oberkampf Studio Apartment – Teraslı bahçesi olan ve merkezi sayılan Bastille bölgesindeki bu apart otel Republic Meydanı’na 10 dakika yürüme mesafesindedir. Dairelerde maksimum 3 kişi kalabiliyor. Fiyatları görün (Prices).
  • Red Castle Studio (Puan 7.3/İyi, Fevkalade) – Merkeze yakın Montmarte Bölgesi’nde ve Sacre Cour Bazilikası’na 500 metre mesafedeki bu apart otel iki kişilik alternatifler içinde en ekonomik olanlardan biridir. Fiyatları görün (Prices).
  • Apartment Paris Studios (Puan 7.8/10, İyi) – Merkeze yakın Porte de Versaille’da bulunan bu apart otel minimalist tarzda sıcak renklerle dekore edilmiştir. Metro duraklarına yakın ve oldukça güvenli bir bölgededir. Fiyatları görün (Prices).



Booking.com

Leave a Comment