Madrid’de En İyi Apart Oteller ve Daireler

Last Updated on 28 January 2024 by TT

Madrid’de en iyi apart oteller ve daireler

Madrid’de en iyi apart oteller ve daireler; konforlu ve ekonomik bir tatil arayışında olan aileler veya büyük arkadaş grupları için en ideal konaklama seçeneği apart otel ya da daire kiralamaktır. Madrid’deki turistik konaklama seçenekleri, Barselona kadar çeşitli olmasa da, apart otel bakımından Barselona’dan daha cazip bir seçenektir. Zira Madrid’de 2, 4, 6 kişilik, hem merkezi konumda hem de temiz, son derece uygun fiyatlı apartlar ve daireler bulabilirsiniz. Bu apartların bir diğer büyük avantajı ise, mutfağa ve her türlü mutfak ekipmanına sahip olmalarıdır; bu sayede dilediğiniz gibi yemek yapabilir, restoranların yüksek fiyatlarından kaçınarak tatil bütçenizi ciddi anlamda düşürebilirsiniz. İşte, memnuniyet oranı ve fiyat-performans dengesi açısından en yüksek olan Madrid merkezindeki apart oteller ve daireler…

Madrid’de apart otel ve stüdyo daire tavsiyesi

Palacio ApartmentsPuan 9.0/10 (fevkalade); merkezi konumlu ve sıcak bir ev atmosferine sahip bu apart otelden Kraliyet Sarayı, Gran Via ve metro istasyonu bir kaç dakikalık yürüme mesafesinde, Sol Meydanı ise 10-15 dakika.

Arenal SuitesPuan 9.2/10 (fevkalade); huzurlu ve uyumlu renklerle modern biçimde tasarlanan bu çok merkezi apart otel konum olarak Sol Meydanı’na sadece 1-2 dakika yürüme mesafesinde.

madrid kiralık daire

Apartosuites Jardines de Sabatini ***Puan 9.2/10 (fevkalade);aydınlık, ferah ve modern bu apart otelin en ilginç özelliği Kraliyet Sarayı’nın bahçelerine bakıyor olmadı. Konum olarak da oldukça merkezi olup Gran Via’ya 5 dakika, Sol Meydanı’na ise 15 dakika yürüme mesafesindedir. 

madrid merkezi apartlar

Hola MadridPuan 9.6/10 (olağanüstü); Gran Via ile Sol Meydanı arasında kalan bu apart otel her iki yere de 1-2 dakika yürüme mesafesinde. Sınırsız alışveriş ve yeme içme alternatifi ile sanat müzelerine 10-15 dakika yürüme mesafesinde. 

madrid merkezi apart
Hola Madrid

Leave a Comment